Θέλεις να φέρεις περισσότερη σοφία και γνώση στον κόσμο;

Βοήθησε μας να μοιραστούμε την εμπειρία αυτών των μαθημάτων με τους συνανθρώπους μας!Πάρε μέρος στο Πρόγραμμα Συνεργατών μας και κέρδισε έως και 30% προμήθεια με κάθε πώληση που πραγματοποιείς 

Πως λειτουργεί το Πρόγραμμα Συνεργατών;

Ζητήστε να γίνετε συνεργάτης μας συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα

Ένα μέλος της Younity Greece θα εξετάσει την αίτηση σας. Αν η αίτηση σας γίνει δεκτή, θα σας στείλουμε όλες τις πληροφίες και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Μπορείτε να ξεκινήσετε να διαφημίζετε το πρόγραμμα του Dr. Joe Dispenza με τη χρήση των προσωπικών σας συνδέσμων (UTM links) που θα συμπεριλάβετε στα email που θα στείλετε στο κοινό σας ή στις αναρτήσεις που θα κάνετε στα social media!

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Κερδίστε έως και 30% προμήθεια με κάθε πώληση που κάνετε, μέσα από το
Πρόγραμμα Συνεργατών μας!

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πως θα λάβω προμήθεια από το πρόγραμμα που προσφέρεται δωρεάν;

Κάθε άτομο που δηλώνει συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα του Dr. Joe Dispenza χρησιμοποιώντας το δικό σου προσωπικό σύνδεσμο (UTM link) θα εντοπίζεται μέσω cookies.

Αν αυτό το άτομο αγοράσει το Masterclass του Dr. Joe Dispenza μέσα σε ένα διάστημα 60 ημερών (ασχέτως από τον σύνδεσμο που χρησιμοποίησε για να το αγοράσει, αρκεί μόνο να έχει γραφτεί στα δωρεάν μαθήματα χρησιμοποιώντας το δικό σου UTM link) τότε θα λάβεις αυτόματα την προμήθεια της πώλησης που σου αναλογεί για αυτό το άτομο μέσω του επίσημου συνεργάτη πληρωμών μας, την Εlopage.

2. Θα λάβω αυτόματα την προμήθεια μου;

Είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να παρέχουμε στους πελάτες μας 14 μέρες περιθώριο σε περίπτωση που θέλουν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Η προμήθεια σου θα σου αποσταλεί μόλις η περίοδος των 14 ημερών επέλθει χωρίς ο πελάτης να έχει ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

3. Πως θα πληρωθώ;

Στο προφίλ σoυ στην σελίδα της Εlopage (publisher profile) μπορείς να δηλώσεις και να επικυρώσεις τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού. Μόλις πραγματοποιήσεις μία πώληση μέσω του προσωπικού σου συνδέσμου (UTM link), και έχει επέλθει η περίοδος κατά την οποία ο πελάτης μπορεί να ζητήσει επιστροφή χρημάτων, τότε η Εlopage θα προχωρήσει αυτόματα στην κατάθεση του ποσού που σου αναλογεί από την πώληση στον τραπεζικό λογαριασμό που έχεις δηλώσει.

Ποια είναι η Younity;

Για να μας γνωρίσετε και να μάθετε σχετικά με την αποστολή και το όραμα μας, κατεβάστε τον οδηγό μας!