Μαρτυρίες από τους μαθητές του Dr. Joe

Ο Dr. Joe έχει μετρήσει την επιτυχία της δουλειάς του και τα αποτελέσματα της. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε μία συλλογή από απίστευτες – κι όμως πραγματικές – ιστορίες! Αυτές οι μεταμορφώσεις συνέβησαν σε ανθρώπους που ακολουθούσαν τακτικά “τη δουλειά” τους, δηλαδή τον διαλογισμό και τις τεχνικές του Dr. Joe.

Στο Προχωρημένο Εργαστήριο του Bonn το 2017, ο Dr. Joe κάλεσε την Rita στην σκηνή για να μιλήσει για την αυτοθεραπεία που βίωσε κατά τη διάρκεια εκείνης της εβδομάδας. Η Rita αντιμετώπιζε τις συνέπειες μιας εγχείρισης και λάμβανε χημειοθεραπεία για να καταπολεμήσει τον καρκίνο του στήθους. Μέσα σε λίγες μέρες είδε ότι οι πληγές της άρχισαν να επουλώνονται, μπορούσε να κουνήσει ξανά το χέρι της που είχε παραλύσει, κι ανακάλυψε επίσης ότι τα φρύδια και οι φλεβαρίδες της μεγαλώνανε ξανά.

Ο Dr. Joe μιλάει στην ομάδα για το πώς συνέβησαν αυτά τα “θαύματα”, απλά και μόνο επειδή η Rita αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο που αισθανόταν και σκεφτόταν, ώστε να γίνει ανώτερη από την διάγνωσή της.

Το 2017, έπειτα από χρόνια επιδείνωσης νευρολογικών συμπτωμάτων, που πιθανότατα είχαν προκληθεί από έναν τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη, η Nancy διαγνώστηκε με τραχηλική στένωση. Υποβλήθηκε σε λαμινεκτομή στους σπονδύλους C3, C4, C5, C6 και C7, αλλά η επέμβαση είχε ως αποτέλεσμα η Nancy να ξυπνήσει ως τετραπληγική. Η κόρη της Nancy και ο δύο ετών εγγονός της, την βοήθησαν να πάρει την απόφαση με “ακλόνητη πρόθεση” να ζήσει, να θεραπευτεί και να μάθει να περπατάει ξανά.

Διάβαζε τα βιβλία του Dr. Joe και έβλεπε διαρκώς βίντεο στο YouTube, ξανά και ξανά, παρακολούθησε το Masterclass και έκανε καθημερινά διαλογισμό. Κατάφερε να περπατήσει ξανά, χωρίς βοήθεια, γεμάτη χαρά και με όλα της τα άκρα να λειτουργούν κανονικά.

Η Loredana γεννήθηκε κουφή από το ένα αυτί. Οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι το ακουστικό της νεύρο είχε υποστεί ζημιά όταν ήταν στην κοιλιά της μητέρας της και ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να επανακτήσει την ακοή της.
Αφού διάβασε ένα από τα βιβλία του Dr. Joe, πείστηκε ότι η κατάστασή της μπορούσε να αντιστραφεί και πλέον διηγείται την ιστορία της για το πώς ξανακέρδισε την πλήρη ακοή της.

Ο Salah ξεκίνησε το retreat της Μάλτας με πολύ μικρές προσδοκίες, αλλά κατάφερε να θεραπεύσει μία πάθηση που χαρακτηρίζεται από πόνο στα πόδια, ταχυκαρδία, υψηλή πίεση και σύγχυση.

15 χρόνια πριν, η Βικτώρια διαγνώστηκε με τη νόσο του Crohn, η οποία προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην πέψη και τον πρωκτό. Ένας γιατρός της σύστησε έναν σάκο κολοστομίας… κάτι που συνέβη ταυτόχρονα με την προβολή της ταινίας “Τι στο Μπιπ Γνωρίζουμε”, και η Victoria ξαφνικά αισθάνθηκε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να θεραπευτεί. Άλλαξε τη ζωή της εντελώς, και θεραπεύτηκε απορρίπτοντας οτιδήποτε μπορούσε να ενεργοποιήσει την επιστροφή των συμπτωμάτων.

Σταδιακά όμως, θέλησε να προχωρήσει στη ζωή της – παντρεύτηκε, και έκανε ένα παιδί. Όταν η κόρη της ήταν δέκα χρονών, η Βικτώρια πήγε στο νοσοκομείο με προβλήματα που απειλούσαν τη ζωή της. Σώθηκε, κι έπειτα ξεκίνησε… ξανά. Αυτή τη φορά, αφιερώθηκε πλήρως στα βιβλία του Dr. Joe και τους διαλογισμούς του.

Η Natalia περιγράφει πώς ο διαλογισμός τη βοηθάει να γνωρίσει τον εαυτό της, να τον αγαπάει και να βρίσκει ένα νέο επίπεδο ευγνωμοσύνης για τη δύσκολη παιδική της ηλικία.

Η Liska μας λέει την ιστορία της για το πώς θεραπεύτηκε από τον καρκίνο του στήθους.

Ο Matthais γύρισε την Νοητική του Ταινία μια εβδομάδα πριν παρακολουθήσει το πρώτο του Προχωρημένο Εβδομαδιαίο Retreat Μακράς Διάρκειας . Ήταν κατενθουσιασμένος όταν είδε ότι οι σκηνές της Νοητικής του Τανίας συνέβησαν, κατά κάποιον τρόπο, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του retreat.

Δύο εξαιρετικές ιστορίες, από μια ιδιαίτερη ύπαρξη, που έκανε το απίθανο… πιθανό!

Η Jessica υπέφερε από κατάθλιψη, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό μέχρι που ο πατέρας και ο αδερφός της αυτοκτόνησαν τον ίδιο χρόνο. Σκέφτηκε να το κάνει και η ίδια, αλλά δοκίμασε αντικαταθλιπτικές αγωγές και PSTD ψυχοθεραπείες. Ένας φίλος της είπε για τον Dr. Joe, και ολοκλήρωσε άμεσα τα online Εντατικά και Προοδευτικά Εργαστήρια πριν να παρακολουθήσει το Προχωρημένο Retreat Μακράς διάρκειας στο Βερολίνο. Αγάπησε τον διαλογισμό και τη ζωή, κι έτσι ξεκίνησε μία Μη Κερδοσκοπική οργάνωση για να τιμήσει τη μνήμη του αδερφού της Justin, που λέγεται Προλαβαίνεις να Σώσεις μια Ζωή.

Η ακοή της Cherie όλο και χειροτέρευε με τα χρόνια… μέχρι που ξεκίνησε να μελετάει τη δουλειά του Dr. Joe και να εξασκεί τους διαλογισμούς του.

Κατά τη διάρκεια του Retreat της Μάλτας, η Christine ανέβηκε στη σκηνή για να πει την ιστορία της: Δεν θυμάται να ένιωσε ποτέ της υγιής μετά την ηλικία των 6. Στα 5 της προσβλήθηκε από μια ασθένεια που ονομάζεται Έρπης Ζωστήρας, κι έτσι έγινε υπερευαίσθητη ως προς το περιβάλλον της. Αυτή της η ευαισθησία την οδήγησε στο να παρακολουθήσει μια εκδήλωση του Dr. Joe και ήταν μεγάλη πρόκληση γι’ αυτή… αλλά ξεπέρασε τα συμπτώματα και τα κατάφερε, βρίσκοντας ανακούφιση και μια νέα ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Το 2017, η Dawn διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου, που είχε κάνει μετάσταση στο συκώτι της. Εγχειρίστηκε για να της αφαιρέσουν τον όγκο, και επίσης υποβλήθηκε σε μία οστομική διαδικασία. Στη συνέχεια η Dawn ακολούθησε 6 φάσεις χημειοθεραπειών, και ξαναέκανε εγχείρηση για να της αφαιρέσουν ένα κομμάτι από το συκώτι της. Ακολούθησε κι άλλη χημειοθεραπεία κι ένα χρόνο αργότερα φάνηκε να είναι σε ύφεση. Αλλά απ’ τη στιγμή που ο καρκίνος είχε πάλι αυξητικές τάσεις, η Dawn έκανε MRI, και της βρήκανε καρκινικούς μώλωπες στο συκώτι και κοιλιακή περιτονίτιδα. Τότε ήταν που αποφάσισε να δοκιμάσει τον διαλογισμό, και ξεκίνησε ένα θεραπευτικό ταξίδι συνδιάζοντας καθημερινούς διαλογισμούς και ελάχιστες δόσεις χημειοθεραπειών. Μέσα από τον διαλογισμό και μαθαίνοντας τη δουλειά του Dr. Joe, ανακάλυψε τις υποβόσκουσες σκέψεις που την οδήγησαν στην αρρώστια.

Ο Brian έχει ιδιαίτερα μεγάλη μυϊκή αδυναμία, και έχει ιστορικό δύσπνοιας. Ξεκίνησε τους διαλογισμούς του Dr. Joe περίπου 15 μήνες πριν, και άρχισε να βλέπει μία βελτίωση στη δύναμη και την κινητικότητα του. Έκανε αίτηση και έλαβε μία υποτροφία που ονομάζεται Δώσε για να Πάρεις, προκειμένου να παρακολουθήσει το Προχωρημένο Εβδομαδιαίο Retreat Μακράς διάρκειας στη Μαγιόρκα. Μετά από έναν διαλογισμό στη Θεραπεία Συνέπειας του retreat, ο Brian ανέκτησε μερικώς την κινητικότητα και τη δύναμη στα χέρια του.

Η Marilyn έπασχε από αρκετά σοβαρά ζητήματα υγείας σχεδόν όλη τη ζωή της: ανοσοποιητική ανεπάρκεια (ή IgG), κατάθλιψη, και αλλεργίες. Οι αγωγές δεν τη βοήθησαν, και η κατάστασή της επιδεινώθηκε με τα χρόνια. Ο διαλογισμός δεν τη βοήθησε στην αρχή, αλλά δοκίμασε  ξανά, όταν είδε τη δουλειά του Dr. Joe και διάβασε το βιβλίο του “Εσύ Είσαι Το Placebo”. Παρακολούθησε ένα Προχωρημένο Retreat το 2017, και συμμετείχε σε μία Θεραπεία Συνέπειας ως θεραπευτής, με υπέροχα αποτελέσματα. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, είχε ακόμη πολλή δουλειά να κάνει με την θεραπεία της, αλλά επέμεινε…και τώρα κάνει μεγάλες αλλαγές στις ζωές άλλων ανθρώπων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Marilyn αναφέρει ότι είναι μέλος της Θεραπευτικής κοινότητας του “Ελαφιού” — οι συμμετέχοντες των retreat του Dr. Joe έχουν ιδρύσει πολλά θεραπευτικά γκρουπ τα τελευταία δύο χρόνια. Κάνουν συναντήσεις online (και μερικές φορες δια ζώσης) και συμμετέχουν σε ομαδικές θεραπείες ατόμων. Σε μερικές περιπτώσεις, επιδεικνύουν τέτοιες ικανότητες που επιτυγχάνουν καταπληκτικά αποτελέσματα.

Η Nancy είχε έναν θρόμβο στο πόδι της ο οποίος έκανε μετάσταση στα πνευμόνια της, κι έπρεπε να νοσηλευτεί για να της τον διαλύσουν. Αφού είπε στους γιατρούς ότι είχε κληρονομικότητα στους θρόμβους (“Παράγοντας 5”), της είπαν ότι πρέπει να παίρνει αγωγές για αραίωση του αίματός της για το υπόλοιπο της ζωής της. Ξεκίνησε να διαλογίζεται τακτικά, κι επίσης παρακολούθησε το June Cancun και το Εβδομαδιαίο Retreat Μακράς διάρκειας του Τορόντο. Έκανε εξετάσεις αίματος ξανά μετά από δύο retreat, και οι γιατροί της είπαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν κάποια πάθηση στο αίμα της.

Αφού παρακολούθησε ένα Προοδευτικό Σεμινάριο και εφάρμοσε τις τεχνικές αναπνοής και διαλογισμού του Dr. Joe, ο Jeff ήταν σε θέση να σταματήσει εντελώς να λαμβάνει αγωγή για τη χαμηλή του πίεση, τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας και την κατάθλιψη.

Έπειτα από χρόνια επιδείνωσης των αυτοάνοσων νοσημάτων της, η Kimberly συνειδητοποίησε ότι τα προβλήματά της προέκυπταν από εμφυτεύματα στο στήθος της που είχαν διαρροή. Τα αφαίρεσε, αλλά αντιμετώπιζε ακόμη σοβαρές διατροφικές ευαισθησίες. Η Kimberly έμαθε για την Συνέπεια της Καρδιάς και για τη δουλειά του Dr. Joe… ξεκινώντας μία περιπέτεια ώστε να πετύχει το στόχο της υγείας και της ευεξίας.

…και υπάρχουν χιλιάδες ακόμα μαρτυρίες!